Henry van Loon

Henry van Loon

Electropis

Henry van Loon

Electropis

  • Vrijdag 15 maart 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 15 maart 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Na ‘De Henry van Loon Entertainment Show’, zijn gigantische megaspektakelshow zonder weerga, pakt Van Loon (Comedytrain) door en wordt hij volwassen. Was het hem in zijn eerste programma slechts om entertainen te doen, dit keer gaat hij het met u hebben over wezenlijke dingen, zoals zijn generatie Y, materialisme, angst, liefde en lekkere wijven. Heftig? Ja. Grappig? Zeker. Gaat het echt over eerdergenoemde thema’s? Waarschijnlijk niet. ‘Electropis’ is een nachtvlinder en volgens Van Loon tevens een elektrisch soort van urine. Wellicht dat dit u meer houvast geeft over wat u te wachten staat.

“Eindelijk zien we weer eens een cabaretier die niet lijkt op een vroegere of aankomende collega. Stuurloos en elastisch, maar uitgekiend en berekenend. Van Loon toont zich een effectief werkende theaterfiguur in de komische stijl van naar perfectie neigende suggestie. Zijn soort gekte is bizar en onzinnig, gebouwd op de gein van de overdrijving.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

“Electropis bestaat uit honderd minuten virtuoze stad-up comedy, waarin het Van Loon is gelukt om zelfs in het kortste bijzinnetje een goede grap te verstoppen. Met zijn snelheid en zijn grote acteertalent (de typeringen en stembuigingen zijn meesterlijk) trek Henry van Loon het publiek een krankzinnig universum binnen.”

★★★★ De Volkskrantdoor
Joris Henquet