Henry Rollins

Henry Rollins

Good to See You 2022

Henry Rollins

Good to See You 2022

  • Maandag 7 februari 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Geannuleerd

Helaas is de volledige tour van Henry Rollins geannuleerd vanwege de huidige onzekerheden rondom Corona en bijbehorende maatregelen. Zijn show in het kader van de Good To See You 2022 tour op 7 februari in de Stadsschouwburg gaat helaas dus ook niet door. Kaartkopers zijn via de mail geïnformeerd en ontvangen het aankoopbedrag van hun tickets binnen enkele weken terug op hun rekening.

Vaak mond het beschrijven van Henry Rollins uit in de neiging om zoveel mogelijk labels in een zin te persen. “Rollins is veel”, aldus The Washington Post, “provocateur, humorist, motivational speaker…” Entertainment Weekly voegt er aan toe: “Punk Rock-icoon. Spoken word-artiest. Acteur. Auteur. DJ. Is er iets wat deze man niet kan?” TV Guide is daarin beknopt en noemt hem een ‘Renaissance Man’, maar als de beschrijving van Henry Rollins tot een enkel woord kon worden teruggebracht, moet dat woord wel ‘workaholic’ zijn.

1920-x-1080-Henry-Rollins

Als hij niet op reis is, houdt Rollins het liefst een meedogenloos schema aan vol met werk: met optredens als acteur, auteur, DJ, voice-over artiest en tv-presentator, om maar een paar van de rollen te noemen. Rollins heeft de wereld rondgereisd als spoken word-artiest, als frontman voor zowel Rollins Band als Black Flag en als een eenzame reiziger met onverzadigbare nieuwsgierigheid, waarbij hij graag wegblijft van de gebaande paden in plaatsen zoals Nepal, Sri Lanka, Siberië, Noord-Korea, Zuid-Soedan en Iran.

We leven in interessante tijden en Henry Rollins heeft dan ook meer dan genoeg gespreksstof om los te gaan in zijn gloednieuwe vlijmscherpe theatershow Good To See You 2022!

Due to unpredicatbale COVID-19 restrictions the Henry Rollins Tour has been cancelled. Tickets will be refunded asap.