An intimate evening with Heather Nova

An intimate evening with Heather Nova

An intimate evening with Heather Nova

  • Woensdag 5 februari 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 5 februari 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen. Op verzoek van de artiest is de bar tijdens het concert gesloten. 

An intimate acoustic evening with… Heather Nova
In 1995 kwam Heather’s eerste studioalbum ‘Oyster’ uit, met de hitsingle ‘Walk this World’. Het startsein voor een indrukwekkende carrière. Na verschillende studioalbums, waaronder het veelgeprezen ‘Storm’, cross over hits met Eskobar en ATB en een decennium touren, keerde Heather Nova terug naar Bermuda. In de rust van haar thuisland begon ze met het schrijven aan haar laatste album ‘300 Days At Sea’ uit 2011. Zoals Springsteen met New Jersey verbonden is, is Heather niet los te zien van Bermuda en de oceaan.

Met ‘An intimate acoustic evening with Heather Nova’ brengt Heather een nieuwe en indrukwekkende show. Haar akoestische en uitgeklede nummers vloeien samen met de projectie van de schilderijen van de beroemde schilder Alberto di Fabio. Een avond die een genot is voor zowel oren als ogen!

Support: Mishka

Mishka is een reggae popster uit Hawaii. Hij bracht vier goed ontvangen albums uit en deelde het podium al met namen als Michael Franti, The Roots en Burning Spear. In 2009 bracht hij tevens een collectie akoestische nummers uit, ‘Guy With a Guitar’. Deze collectie werd door iTunes gekozen als ‘Best Singer Songwriter Collection of the Year’.