Hans Teeuwen & The Painkillers

Hans Teeuwen & The Painkillers

Hans Teeuwen & The Painkillers

  • Zondag 20 december 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 20 december 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Decemberactie: 4 kaarten voor de prijs van 2!

Decemberactie: 4 kaarten voor de prijs van 2!

De feestdagen komen er weer aan. Tijd voor cadeautjes dus! Bekijk hier alle voorstellingen in de Decemberactie. Vul bij uw bestelling de actiecode ‘december’ in. Let op: tot onze spijt is op de Decemberactiepagina in De Agenda bij deze voorstelling de tekst ‘excl. Servicekosten’ weggevallen. De prijs voor 4 kaarten is €46,20 in plaats van €40.

Na jaren de podia onveilig gemaakt te hebben met absurde comedy, is de Koning van de Lach terug als frontman van Hans Teeuwen & The Painkillers. Het nieuwe album en de bijbehorende tour heten ‘Popstukken’. Hiermee keert Teeuwen terug naar een bredere muzieksmaak, waar het vorig album een duidelijke stap richting jazz was. Daarnaast wordt het publiek getrakteerd op Nederlandstalige nummers met tot de verbeelding sprekende titels als ‘Poppendokter Bob’, ‘Bloedbad.nl’, ‘Doe het nou’ en ‘Bang’.

Hans Teeuwen wordt ook bij deze tour geflankeerd door The Painkillers, met topmuzikanten Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon.

https://www.youtube.com/watch?v=7R0zEwzIWBI" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/7R0zEwzIWBI/maxresdefault.jpg">

Kortom: Geen jazz deze keer maar een muzikaal veelzijdige avond en een kijkje in de absurde, wonderlijke en hilarische wereld van Hans Teeuwen. Volledig in zijn moedertaal. Dat belooft wat.

www.hansteeuwen.tv

”Ja, er staan zowaar serieuze klanken op het album, en die combineert hij zorgvuldig met zijn handelsmerk: absurdisme ”

Lees hier de volledige recensie

★★★★ Lust for Life (Sven Bersee)