Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

+ support: Charl Delemarre

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

+ support: Charl Delemarre

  • Woensdag 6 september 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 6 september 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Guus Meeuwis gaat de clubs in met… The Monkey Sandwich Band! Een opfrisser voor wie denkt; The Monkey Sandwich Band? Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen.

In 2010 door Guus bedacht omdat hij de liedjes van zijn plaat Armen Open wilde laten groeien voor ze werden opgenomen, in 2013 weer tot leven geroepen voor zijn album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn en ditmaal uit de kast getrokken voor het album dat hij medio mei 2018 zal uitbrengen.

“We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk te veel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha!  Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Website Guus Meeuwis

Voorprogramma: Charl Delemarre
Singer-songwriter Charl Delemarre verzorgt het voorprogramma van Guus Meeuwis. De jonge zanger won eind 2014 de Grote Prijs van Nederland, is veelvuldig te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werd door Guus Meeuwis tijdens de Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten in de Ziggo Dome uitgeroepen tot de muzikale belofte voor 2017.

“Uiteraard was er ook ruimte voor feest, heel veel feest, heel veel bier en heel veel dansjes. De grootste hits van de nederpopzanger zorgden ervoor dat de Ziggo Dome volledig op zijn kop stond, zoals gebruikelijk vloog het bier door de zaal bij ‘Het Dondert En Het Bliksemt’ en werd er uitbundig gedanst bij het nummer ‘Mag ik Dansen’.”

Lees het volledige concertverslag op Maxazine.

Maxazine (Sebastiaan Oeijen)