Great Minds Sticks, Winne & Jiggy Dje

Great Minds Sticks, Winne & Jiggy Dje

Support: Josbros

Great Minds Sticks, Winne & Jiggy Dje

Support: Josbros

  • Donderdag 20 juni 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 20 juni 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Sticks, Winne en Jiggy Djé behoren alle drie tot de top van de Nederlandstalige rappers. Het bericht dat de drie heren wel eens bezig konden zijn met een gezamenlijke project maakte dan ook erg nieuwsgierig. De plaat is inmiddels uit en heeft de hoge verwachtingen waar gemaakt; het album werd lovend ontvangen door de luisteraars en pers.

Lees hier de recensie van Plato.
Lees hier de recensie van Statemagazine.

Afzonderlijk hebben de heren al heel wat op hun CV staan. Winne maakte naam met tracks als ‘Pomp Die Shit’, de ‘So So Lobi’ verzamelaar en natuurlijk debuutalbum ‘Winne Zonder Strijd’. Jiggy Djé maakte deel uit van D.A.C., bracht twee succesvolle soloalbums uit en richtte het label Noah’s Ark op, waar o.a. Hef en Kraantje Pappie getekend hebben. Sticks maakte furore met Opgezwolle, een hele rij aan soloplaten en de Fakkelteit Groep. Dokter Moon produceerde voor leden van Wu-Tang Clan en verzorgde onlangs nog alle beats voor ‘Stick Bukowski’ van Sticks.

Met ‘Great Minds’ hebben de heren een erg interessant hoofdstuk aan hun discografie toegevoegd.  Op 20 juni is het live te zien en te horen in De Oosterpoort. Great Minds belooft een speciale avond, waarbij naast de nummers van het album ook de individuele hits gespeeld zullen worden. Een erg goede manier om de zomer in te luiden lijkt ons!

Support: Josbros

Met zijn eerste EP ‘Dit Is Josbros’ zette Josbros voorzichtig de eerste stapjes in de Nederlandse hiphop-scène. De 19-jarige rapper kenmerkt zich door een overschot aan charisma, goed gevoel voor humor en, niet geheel onbelangrijk, hij rapt alsof zijn leven d’r van af hangt. Na een jaar hard werken is zijn tweede wapenfeit nu bijna daar: ‘Andre Kuipers’.