Gare du Nord

Gare du Nord

Gare du Nord

  • Zaterdag 10 december 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Gare du Nord bestaat 20 jaar en viert dit met een clubtour langs 20 podia in Nederland. Vier jaar geleden nam de band afscheid van het publiek maar keert nu – speciaal voor alle fans – eenmalig terug met: Gare du Nord Encore – 20th anniversary tour! 

Gare du Nord startte twintig jaar geleden als lounge pionier met de culthit ‘Pablo’s Blues’ en het – met goud bekroonde album – In Search Of Excellounge. Daarna tekende de band als eerste in Nederland een platencontract met het iconische jazzlabel Blue Note. De band brak door naar het brede publiek met het album Sex ‘n’ Jazz waarop ook Marvin Gaye en Paul Carrack te horen zijn. Het album werd met drievoudig platina onderscheiden en is tot op heden het meest verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

Met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt is Gare du Nord uitgegroeid tot een energieke liveband die garant staat voor volle zalen. Na het afscheid van het Nederlandse publiek in 2018 keert de band eenmalig terug naar diverse podia om het 20-jarig jubileum te vieren met de fans. Uiteraard staan hits als You’re My Medicine, We Still Grow en Beautiful Day op de setlijst, en speciaal voor deze tour bevat de show ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld.

 

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer