Gallowstreet

Gallowstreet

Gallowstreet

  • Zaterdag 27 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 22:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Amsterdamse brass band Gallowstreet bracht in maart haar derde album Our Dear Metropolis uit. Op het nieuwe album treedt de band in de rol in van instrumentale verhalenverteller. De sound die ze naar naar festivals als ESNS en ADE heeft gebracht wordt gekoppeld met trance, hip-hop en big-band swing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Jazz and Beyond

Jazz and Beyond

Bekijk hier het gehele jazz-aanbod van dit seizoen.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Gallowstreet verplaatst van 4 april naar 27 maart 2021. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Gallowstraat deelt een zelfgebouwde repetitieruimte met Jungle by Night en is doordrongen van een doe-het-zelf-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang. Met de albums Battleplan en Hot Lava Sex Machine heeft de groep zich geprofileerd als een frisse wind binnen het brassband genre. Een band die een eigenzinnige interpretatie geeft aan wat je met blaasinstrumenten kan doen en een spannende en explosieve liveshow levert. Op 11 september wordt in De Oosterpoort een orkaankracht aan energie en volume verwacht!