Comedy Central presents:

Comedy Central presents:

Gabriel Iglesias - The Fluffy Shop Tour

Comedy Central presents:

Gabriel Iglesias - The Fluffy Shop Tour

  • Maandag 5 november 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 5 november 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

LET OP! IN VERBAND MET HET VOLLE PROGRAMMA BEGINT DE VOORSTELLING OM 20.15 UUR (i.p.v. 20.30 uur)

Comedy Central presents: Gabriel Iglesias – The Fluffy Shop Tour

Kaartverkoop via: kassa (ma. t/m za. vanaf 12.00 uur) en website De Oosterpoort, Free Record Shop, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), Ticketservice website, VVV’s en de overige bekende voorverkoopadressen.

De beroemde Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias komt naar de grote zaal van De Oosterpoort Groningen. De voorstelling van Iglesias bestaat uit een hilarische mix van verhalen, parodieën, grappige stemmetjes, personages en geluidseffecten en verkoopt in Amerika de grote zalen gemakkelijk uit.

Een opvallende ‘fluffy’ verschijning
Iglesias is een opvallende verschijning. Hij heeft een omvangrijk voorkomen en draagt doorgaans flinke Hawaïaanse shirts. In de USA is Gabriel Iglesias bekend van zijn stand-up shows ‘Hot and Fluffy’ en ‘I’m Not Fat…I’m Fluffy’, die zijn uitgezonden door Comedy Central. Hij brak door met optredens in All That (2000) van Nickelodeon en was later te zien in het vierde seizoen van Last Comic Standing (2006). Zijn beroemde catchphrase “I’m not fat, I’m fluffy” is inmiddels zijn handelsmerk geworden.

Nederland
Gabriel Iglesias lijkt de smaak te pakken te hebben om live op het Nederlandse podium te staan. Vorig jaar was de succesvolle Amerikaanse stand-up comedian voor het eerst in zijn carrière in Nederland te zien. Het was niet alleen vechten voor een plaats in de Melkweg, ook was het publiek laaiend enthousiast over zijn bijna twee 2 uur (!) durende voorstelling.