Froukje

Froukje

Froukje

  • Zondag 28 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Froukje breekt in 2020 door met haar hit ‘Ik Wil Dansen’ en wordt direct door verschillende media benoemd tot een van de meest talentvolle popartiesten van Nederland. Twee jaar later kunnen we stellen dat dat haar vruchten wel heeft afgeworpen. Haar debuut EP ‘Licht En Donker’ is goed voor bijna 30 miljoen streams en sleepte ons op betoverende wijze door de pandemie, aldus de Edison-jury.

In 2021 brengt ze de nummers ‘Niets Tussen’ en ‘Een Teken’ uit, die ook te horen zijn op haar tweede EP ‘Uitzinnig’ dat in het voorjaar van 2022 uit is gekomen. Ook op deze EP heeft Froukje alle teksten en muziek zelf geschreven. Sindsdien staat Froukje enkel voor uitverkochte zalen en was ze te zien op elk groot festival waaronder Lowlands, Pinkpop en Concert At Sea. Ook de Oosterpoort wist ze afgelopen voorjaar al eens op Froukjesque wijze te betoveren en dat zal 28 mei niet anders zijn in onze grote zaal!

Op dit moment werkt ze aan haar debuutalbum, dat naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2023 verschijnt.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer