Fresku

Fresku

Welkom bij de Fresku Show

Fresku

Welkom bij de Fresku Show

  • Donderdag 2 februari 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 2 februari 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: uitsluitend geplaceerde zitplaatsen.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Fresku gaat voor het eerst het theater in en dat doet hij met zijn one-man show ‘Welkom bij de Fresku Show’. Fresku droomde van een carrière als zanger, tekenaar of schrijver, maar belandde in de riemenfabriek van Eindhoven. In zijn vrije tijd schreef hij raps en maakte hij persiflerende filmpjes met zijn vriend Teemong. Zijn typetjes, zoals Gino Pietermaai en Willy Keurig, werden BN-ers en Fresku kreeg een platencontract.

De rapper uit Brabant heeft veel te vertellen en heeft het gevoel dat hij niet alles kwijt kan op zijn albums of tijdens optredens. Na drie uitstekend ontvangen albums gaat hij dus het theater in. Fresku heeft een hoop te vertellen. En dat doet hij dan ook. Met poëzie en humor. Met satire en persiflage. Met scherpe raps en emotionele video’s. Fresku wil zijn wereld begrijpen.

“Fresku is grappig en confronterend met zijn cursus ‘vriendelijk racisme’ in zijn eerste cabaretvoorstelling. De raps doet hij zonder muziek, waardoor de teksten uit Angst en Twijfel extra nadruk krijgen.”

★★★ Recensie Volkskrant (J. Henquet)