Eefje de Visser

Eefje de Visser

+ support: Roufaida

Eefje de Visser

+ support: Roufaida

  • Woensdag 20 november 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 20 november 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

In januari 2020 verscheen Bitterzoet, het vierde album van Eefje de Visser, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden. Het bleek één van de beste Nederlandse albums ooit gemaakt. Haar festivalshows waren volgens 3voor12 het hoogtepunt van Pinkpop, Down the Rabbit Hole én Lowlands. Ook tijdens haar uitverkochte clubtour liet Eefje de Visser zien dat ze op de top van haar kunnen is, met een oogverblindend mooi geregisseerde show die zijn gelijke niet kent.

Nu is Eefje de Visser terug. Deze zomer staat ze op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole om daarna de clubzalen opnieuw te veroveren. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gelaagde alternatieve pop en creëert een warme visuele wereld waarin de tijd stil lijkt te staan en je aan de realiteit kan ontsnappen.

Support: Roufaida

Roufaida’s muziek, met Noord-Afrikaanse elementen, combineert invloeden van Björk, Fairuz en Nilüfer Yanya tot ingetogen indiepop. Met haar krachtige, maar kwetsbare stem zingt ze in het Engels, Arabisch en Riffijns, begeleid door gitaar, guembri en vintage Riffijnse cassette-samples. Op het podium laat Roufaida luisteraars dichtbij komen tijdens haar muziek solo’s. Afgelopen jaar stond ze nog op Noorderslag en speelde ze eerder op festivals als ESN, Into The Great Wide Open, Motel Mozaique en Welcome to the Village.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom lekker eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet van heerlijk eten, een gezellige sfeer en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer