Eefje de Visser

Eefje de Visser

Eefje de Visser

  • Vrijdag 9 november 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 9 november 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via: kassa (ma. t/m za. vanaf 12.00 uur) en website De Oosterpoort, Free Record Shop, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), Ticketservice website en de overige bekende voorverkoopadressen.

De koek is nog lang niet op
Singer-songwriter Eefje de Visser zorgde met haar album ‘De Koek’ voor een opvallend en overtuigend debuut. Kleurrijk, afwisselend, experimenteel, pakkend, origineel zijn woorden die in de vele enthousiaste recensies vielen. Het festivalseizoen vulde zich met optredens op Oerol, Lowlands en Into
The Great Wide Open. Ook bij de De Wereld Draait Door is ze een graag
geziene gast.

Tijdens dit theaterconcert vult ze haar eerdere repertoire aan met nieuwe warme liedjes van een nog te verschijnen album. Haar ijzersterke band zorgt dat Eefje live even soepel met de arrangementen kan omspringen als op haar album. “Toonvast, loepzuiver en gecontroleerd, maar toch met een eigenheid die bij menig zangeres ontbreekt.” (NU.nl over de cd ‘De Koek’)

Eefje de Visser – De stad

Eefje de Visser – Hartslag (live op Noorderslag 2012

 

★★★★ ‘Een wonder van Nederlandstalig vernuft, met frisse instrumentatie en oorspronkelijke teksten’ (NRC-Handelsblad)door
NRC-Handelsblad

‘Eefje onderscheidt zich door gedurfde vormexperimenten. Nederlandstalige liedjes met een associatieve structuur vol verrassende wendingen en in eigen staart bijtende verhaallijnen’ (de Volkskrant)

★★★★ ‘Eefje onderscheidt zich door gedurfde vormexperimenten’ (de Volkskrant)door
De Volkskrant

★★★★ ‘Toonvast, loepzuiver en gecontroleerd, maar toch met een eigenheid die bij menig zangeres ontbreekt’ (NU.nl)door
NU.nl