Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

Clubtour 2020

Edwin Evers Band

Clubtour 2020

  • Zaterdag 7 maart 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Streetfood Pop-Up gaat open
  • 19.30 uur: Zaaldeuren gaan open
  • 20.30 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Edwin Evers band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong en oud ze kent, zegt genoeg!

Met de energie en het enthousiasme van deze band wordt de show een feest der herkenning! Op zaterdag 7 maart wordt De Oosterpoort met gevuld de grootste hits uit de eighties!

Fiesta Mexicana (Streetfood)

Fiesta Mexicana (Streetfood)

Begin je avond goed met Mexicaans streetfood (vlees of vega) met guacamole, zure room en salade. Probeer de groentequesadilla met cheddar, taco’s met krokante kip, een burrito met rundvlees en kidneybonen. Of ga voor de vegetarische plank met enchilada verduras, paddenstoelen met blauwe kaas, een rijk gevulde ovenschotel belegd met nacho en gesmolten kaas en chili sin carne. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Ongeplaceerde sta- en zitplaatsen beschikbaar