The Dutch Eagles

The Dutch Eagles

New Horizon

The Dutch Eagles

New Horizon

  • Vrijdag 6 januari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

The Dutch Eagles kennen we als briljante vertolkers van de hits van de Eagles en andere countrypopjuweeltjes uit de jaren zeventig. New Horizon is opnieuw een fantastische avond vol tijdloze muziek. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang klinken de hits en (bijna) vergeten parels van toen weer helemaal van nu.

De zes bevlogen muzikanten delen al ruim vijftien jaar hun passie voor muziek uit de jaren zeventig met het publiek. Of het gaat om Lyin’ Eyes, Life In The Fast Lane of juist een onverwachte muzikale verrassing: ze geven een eigen twist aan de oneindige bron van klassiekers uit de seventies. Dus verken samen met deze vaderlandse adelaars nieuwe vergezichten op de Amerikaanse countryrock.

https://www.youtube.com/watch?v=FLTB8kMFav8" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/FLTB8kMFav8/maxresdefault.jpg">
Alleen vrije zitplaatsen beschikbaar
Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert of de voorstelling waarvoor je naar De Oosterpoort bent gekomen. We serveren hier naar keuze een drie,- of viergangen diner met klassieke gerechten op eigentijdse wijze gepresenteerd.

Bekijk menu en reserveer