DOX / Maas theater en dans

DOX / Maas theater en dans

100% Selfmade (XL)

DOX / Maas theater en dans

100% Selfmade (XL)

  • Donderdag 26 november 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 26 november 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Over vriendschap, durven falen en nietsontziende liefde voor dans
Acht jonge mannen, verliefd op dansen, met verschillende achtergronden en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. Ze vechten zichzelf een weg naar de top en proberen de wereld naar hun hand te zetten. De jongens gooien alles in de strijd: krachtpatserij, humor, virtuositeit en trucjes. Totdat ze in hun ambities het plezier, hun kostbare vriendschap en zichzelf dreigen te verliezen.

Extra informatie
Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

Ever Tried. Ever Failed. No Matter. Try Again. Fail again. Fail Better (Samuel Beckett)
100% Selfmade tackelt de prestatiemaatschappij door te laten zien dat tegenslagen een onverwachte bron van inspiratie kunnen zijn.

100% Selfmade gaat over vriendschap, over durven falen, over het volgen van je hart en over nietsontziende liefde voor dans. DOX / Maas Theater & Dans werken met een team van jonge makers en dansers. Stoere gasten, van oorsprong breakers, die zich verdiepen in de wereld van de verfijnde kunsten. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe dansvormen.

“100% Selfmade gaat over theatermaken, en dat gebeurt geraffineerd en vermakelijk. De dansers doen alsof ze onervaren zijn. Dat werkt ontwapenend. Die lui zijn goed.”

★★★★ de Volkskrant

“een heerlijk melige voorstelling. (..)De virtuoze dansers laten zichzelf zien in helder uitgekristalliseerde karakters van Rosenfeld.”

★★★★ Theaterkrant

regie en choreografie: Arthur Rosenfeld ∙ dans en spel: Erik Bos, Thomas Bos, Liam McCall, Mohamed Naaleye, Dane Badal, Cris van Tol, Giorgio Costa, Wouter Vrijlandt e.a. ∙ visuals: Thomas Bos