Douwe Bob + support: Max Meser

Douwe Bob + support: Max Meser

Pass it on tour

Douwe Bob + support: Max Meser

Pass it on tour

  • Vrijdag 22 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 22 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

Extra informatie

Extra informatie

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and  ticketmaster.nl.

 

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Nadat Douwe Bob in 2012 het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ won, is het hard gegaan. Hij bracht in 2013 zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’ uit, tourde twee jaar non-stop, speelde op Pinkpop en was een helikopteract tijdens Bevrijdingsdag. Na deze hectische periode dook Douwe weer de studio in om te werken aan ‘Pass It On’.

“Ik kan niet wachten om weer in het busje te stappen en al die mooie zalen af te gaan. Live spelen is het mooiste wat er is. Ik vind het te gek om tijdens een optreden de extremen op te zoeken. Het is geweldig om met een klein liedje met alleen gitaar en zang de zaal stil te krijgen, om de zaal vervolgens keihard mee te laten zingen met een hardere bandsong. We maken er hoe dan ook altijd een feest van.”

Website Douwe Bob

Support: Max Meser
De support van Douwe Bob is de 19-jarige Nederlands/Spaanse singer-songwriter Max Meser. Meser schrijft sixtiespop voor gevorderen met een kristalhelder jingle jangly gitaargeluid. Max doet zowel akoestische solo shows, maar ook shows met zijn eigen band.

“Ik heb moeten entertainen, maar ik ben ook minder boos dan vroeger. Als puber schopte ik tegen stenen en haatte ik autoriteit”

Lees het volledige interview.

Interview OOR (Tom Engelshoven)

“Dat hij nog maar lang creatief tekeer mag gaan, want Douwe Bob is een talent om te koesteren”

Lees hier de volledige recensie.

★★★★ Recensie OOR (Tom Springveld)

“Met Pass It On bewijst Douwe Bob een blijvertje te zijn met wie we nog vele jaren rekening moeten houden. ”

Lees de volledige recensie.

★★★★ Albumrecensie Platomania (Bert Dijkman)

“Pass It On gaat over de dingen die je in het leven wel en niet doorgeeft. Liefde bijvoorbeeld. Die moet je doorgeven. Koste wat het kost. Andere dingen, bijvoorbeeld uit je opvoeding, moet je juist proberen los te laten, ook al zijn ze je met liefde aangereikt.’’

Lees het volledige interview.

★★★★ Interview Dagblad van het Noorden (Stefan Raadgever)

“Pass It On heet de plaat, waarop Douwe Bob in alles gegroeid is, vindt hij zelf.”

Lees het volledige interview

Interview de Volkskrant (Gijsbert Kamer)

Since the first concert of the ‘Pass It On’ tour was sold out in no time Douwe Bob is returning in April for an extra show!

After Douwe Bob won the program ‘The Best Singer-Songwriter of the Netherlands’ in 2012, things went fast. He released his debut album ‘Born In A Storm’ in 2013, toured non-stop for two years, performed at Pinkpop and was a helicopter act during Liberation Day. After this hectic period Douwe returned to the studio to work on ‘Pass It On’.

“I can’t wait to get back into the bus and go to all those great venues. Performing live is the best thing there is. I love searching for extremes during a performance. It is great to quiet the room with only a guitar and your voice, and next getting the crowd to sing along to a louder band song. We always make sure our show is a party.”