Douwe Bob and Band

Douwe Bob and Band

Douwe Bob and Band

  • Zondag 29 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Inloop voor streetfood in Streetfood Pop-Up
  • 19.30 uur: Zaaldeuren open
  • 20.30 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Een weekendje weg met Douwe Bob? Dit is je kans! Op de planken van De Oosterpoort en de Stadsschouwburg heeft Douwe Bob vaak gezegd dat hij ooit in Groningen wil komen wonen. Komende winter voegt hij de daad bij het woord. Op 27, 28 en 29 december komt Douwe Bob drie dagen lang logeren in De Oosterpoort. ”Ik kan niet wachten om jullie daar te zien en met jullie te proosten”, aldus Douwe.

Douwe Bob en Groningen, daar is wat mee. Toen Douwe in 2012 voor het eerst op het podium van De Oosterpoort stond, was het liefde op het eerste gezicht. Douwe heeft zijn hart verpand aan Groningen én de Groningers. Dat dit wederzijds is blijkt wel uit de succesvolle shows die hij eerder in de stad had.

Op 27, 28 en 29 december komt Douwe Bob drie dagen lang bivakkeren in De Oosterpoort. Die dagen speelt hij maar liefst drie shows, één met een strijkerskwartet en een solo concert in de Kleine Zaal. Op de laatste dag staat Douwe Bob in de Grote Zaal voor een grande finale met zijn band.

Wie de Amsterdamse singer-songwriter tussen kerst en oud en nieuw wil zien, is in Groningen meer dan welkom. De Douwe Bob 050 Weekender shows zijn de enige concerten die de singer-songwriter geeft in het najaar.

Wanneer je een kaartje koopt voor de Douwe Bob 050 Weekender zie je op vrijdag 27 december Douwe Bob with Strings en op zaterdag 28 december Douwe Bob Solo in de Kleine Zaal. Op zondag 29 december staan Douwe Bob and Band in de Grote Zaal van De Oosterpoort. Voor de shows zijn ook losse tickets verkrijgbaar.

”Spelen in Groningen is altijd zo’n geweldig avontuur. Van het spelen in de prachtige zalen tot de mensen en de vibe. Alles klopt voor mij aan die stad. Toen bedacht ik me; als ik ’t zo jammer vind om hier weg te gaan… Waarom blijven we niet gewoon, en zetten we Groningen een heel weekend op stelten?!”

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Burger Night

Burger Night

Begin je avond goed met een heerlijke burger (vlees of vega) met friet en garnering. Bestel direct samen met je kaarten (€ 15,00) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen