Douwe Bob

Douwe Bob

Douwe Bob

  • Woensdag 14 april 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 18.45 uur: Deuren open (kaartcontrole kan wat langer duren)
  • 19.30 uur: Aanvang concert
  • 21.00 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
Dit event maakt onderdeel uit van de landelijke pilot Testen voor Toegang. Om toegang te krijgen dien je je te laten testen bij onze testaanbieder op de Suikerlaan 15 in Groningen. Dit is hoe het werkt: koop eerst een kaartje. Plan vervolgens een afspraak voor een test in via www.testenvoortoegang.nl (let op: alleen testresultaten die zijn ingepland via Testen voor Toegang worden geaccepteerd). Deze test mag maximaal 40 uur voor aanvang van de voorstelling plaatsvinden. Is je testresultaat onverhoopt positief? Dan krijg je helaas geen toegang. Stuur dan een mail naar kassa@spotgroningen.nl en we storten het aankoopbedrag terug. Meer informatie volgt na aankoop van je kaartje in de servicemail, die je enkele dagen voor je bezoek ontvangt. Kijk voor meer informatie en veel gestelde vragen op www.testenvoortoegang.nl
Uitverkocht / Extra show

Uitverkocht / Extra show

Dit evenement is uitverkocht. Daarom geeft Douwe Bob een extra show op donderdag 15 april!

Na bijna tien jaar met zijn band te hebben opgetreden komt Douwe Bob op woensdag 14 april naar De Oosterpoort en keert terug naar de basis. Kleine setting, grote liedjes!

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-‘n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens. Voor dit intieme concert kan hij putten uit vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Dit voorjaar verschijnt er zelfs een nieuwe plaat, waarvan de singles Hold On en Was It Just Me al uit zijn. Dé kans dus om kennis te maken met nog meer kanten van deze bijzondere liedjesschrijver en muzikant.

Uitsluitend zitplaatsen