DeWolff

DeWolff

+ support Darlyn

DeWolff

+ support Darlyn

  • Donderdag 6 december 2018
  • EM2, Energieweg 10
  • 19:00: Zaaldeuren gaan open
  • 20:00: Aanvang support
  • 21:00: Aanvant DeWolff
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 6 december 2018
  • EM2, Energieweg 10
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Het driekoppige rock ’n rollmonster uit het diepe zuiden van Nederland komt terug naar het noorden. Dit keer rockt DeWolff EM2: ‘the barn’ op het suikerunieterrein.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Rock ’n rollmonster

DeWolff is een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. De band werd geboren in 2007 met de toen nog tieners Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel. Op een dieet van Jimi Hendrix, The Doors en Led Zeppelin zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. Leon Russell meets Deep Purple, The Black Keys meets Allman Brothers.

Live fenomeen

DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam. Een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels zes studioplaten en een liveplaat op zak. Deze band live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit.

Thrust

Begin 2018 bracht DeWolff het zesde studioalbum Thrust uit. Met “diepere en minder zweverige teksten en nog altijd moddervette ouderwetse solo’s op Hammond en gitaar. Daar waar het gevaar in rechtse hoek zit, komt Thrust aan als een linkse directe.” (OOR)

Touren

DeWolff stond in het voorprogramma van The Black Keys en Deep Purple. Ze speelden op festivals als Pinkpop, Lowlands, Eurosonic Noorderslag en Sziget.

In december keert de band terug naar Groningen. Na een uitverkochte show in De Oosterpoort in mei van dit jaar, zullen de heren uit het zuiden hun reprise houden in ‘the barn’ EM2 op het suikerunieterrein.

Support: Darlyn

Darlyn komt met levendige sounds geïnspireerd door muziek uit de jaren 60 en 70, gecombineerd met een krachtige stem wat doet denken aan Amy Winehouse. Deze zes jonge muzikanten maken ruwe en prikkelbare muziek vol met verhalen over het leven, passie en op avontuur gaan. Hun laatste werk is een speelse combinatie van rootrock en hiphop met melodieën die wekenlang in je hoofd blijven dwarrelen.

Kijk op de website van DeWolff voor meer informatie over de band.

Kijk ook op de website van Darlyn.

Let op: uitsluitend vrije staplaatsen.

 

“De mannen van DeWolff blijven ogen en klinken alsof ze in het verkeerde tijdperk geboren zijn.”

Lees het volledige verslag via OOR.

Albumrecensie Thrust – OOR

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl

DeWolff is the name of the three-headed rock ‘n roll monster that seems to be pulled straight from the seventies with only one goal in mind: to show the world what real rock is like! To experience DeWolff live is an adventure you will not easily forget: inexhaustible energy, monumental musicality, boundless enthusiasm and a play-like-it-is-your-last-show mentality that is very rare.

Since they won the national finale of the Kunstbende (a competition for young, creative talents) in 2008 the Van de Poel brothers and Hammond organist Robin Piso really broke through: club tours all the way to Australia, major national and international festivals; it does not matter where they perform, the review always are good! They always win the audience over with their unbridled effort and energy.