De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld

  • Zaterdag 18 juni 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14.30 uur: Aanvang voorstelling
  • 16.30 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Kom op bezoek en maak kennis met Stef, Belkys, Casper, Anke en vele anderen. Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven in een voorstelling vol dans, muziek, theater, film en meer. Over Oosterparker noaberschap en hoe je een dapper hart een dak biedt. Over verdwaald raken in woorden die je niet kent, je verstaanbaar maken en zo hard van je laten horen dat er gedanst kan worden op je echo. Wil je weten hoe die klinkt? Mis het dan niet!

De makers van deze editie zijn Lies van de Wiel, Helmie Stil, Peerke Malschaert, Hugo aka Wordbites en X_YUSUF_BOSS. De Wijk De Wereld vindt plaats van 16 t/m 18 juni.

Stadjerspas

Heb je een Stadjerspas? Dan kan je gebruik maken van de Stadjerspas-actie. Vul tijdens het bestellen de kortingscode STADJERSPAS in en je kan voor maar 5 euro naar een van de voorstellingen van De Wijk De Wereld.