De Wijk de Wereld

De Wijk de Wereld

De Wijk de Wereld

  • Zondag 30 augustus 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Beijum komt thuis in de Stadsschouwburg!

Weet je nog: die Korreweg die vorig jaar ineens dwars door de Stadsschouwburg liep? Als je die helemaal uit fietst beland je verrassend snel in Beijum. Die groene wijk met de mooiste achtertuin van Noord-Groningen. Met al die heerden: kleine doolhofjes waar je makkelijk verdwaalt, maar dan op de meest verrassende plekken, mensen en verhalen stuit. Hoog tijd dus, dat Beijum dit jaar de Stadsschouwburg overneemt!

Na de succesvolle en uitverkochte edities van de afgelopen twee jaar wordt in augustus het theater een week lang het huis van de wijkbewoners van Beijum. In de vorm van toneel, muziek, dans en alles daar tussenin komt de wijk met al haar smaken, geuren en kleuren tot leven. Ga tijdens de voorstelling mee op reis door het hele theater, dat omgebouwd is tot het decor van de verhalen uit de wijk. Van de orkestbak tot de foyer, van de kleedkamers tot het grote podium: overal ontmoet je je buren en mede-stadjers en maak je bijzondere verhalen mee uit de wijk. De scènes worden gespeeld door de wijkbewoners die ze samen met theatermakers van De Wijk De Wereld maken, dit jaar zijn dat o.a. Lotte Lohrengel, Philipp Cahrpit, Peerke Malschaert, Nina Wijnmalen en Juersson Hermanus.

Kijk voor meer informatie op www.dewijkdewereld.nl

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is deze voorstelling verplaatst naar 30 augustusReeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl. We weten op dit moment nog niet hoe de afhandeling zal vergaan. Zodra daarover meer bekend is, nemen we per mail contact met je op.

Andersvalide

De voorstelling is minder geschikt voor andersvaliden. Je wordt in groepen verdeeld en gaat via een route het theater door. Ben je andersvalide? Neem dan even contact op met de kassa van de Stadsschouwburg (050-360368) of stuur een mail naar info@dewijkdewereld.nl.