De Neehoorn (7+)

De Neehoorn (7+)

Bos Producties

De Neehoorn (7+)

Bos Producties

  • Zondag 20 april 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 20 april 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING. 

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.

Producent: Bos Theaterproducties / Inge Bos / Regie: Naomi van der Linden / Regie assistent: Lichelle van der Zijl / Script: Peter Heerschop / Met: Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort / Muziek: DIEHELEDING / Decor en kostuumontwerp: Anouk van Schie / Lichtontwerp: Jordy Veenstra / Technisch producent: Jeroen Frijters – Events Light

Voor welke leeftijd?

Voor welke leeftijd?

Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. Neem je toch een kind mee onder de aangegeven leeftijdsgrens, dan kunnen we je de toegang weigeren of een plek achterin of bovenin de zaal toewijzen.