De Likt

De Likt

CTRL-ALT-DELIKT RELEASETOUR

De Likt

CTRL-ALT-DELIKT RELEASETOUR

  • Donderdag 15 september 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Rotterdamse livesensatie onder leiding van frontman Jordy Dijkshoorn brengt eindelijk het nieuwe album CRTL-ALT-DELIKT uit! Al sinds het titelloze debuutalbum uit 2015 met doorbraaksingles ‘Ja Dat Bedoel ik’, ‘Bloed Aan De Muur’ en ‘Finidi George’ speelt De Likt zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death. In 2020 lag inmiddels alweer het derde album klaar om uitgebracht te worden, was er een tour en een absolute drive om weer flink live te gaan uitpakken. Dat ging helaas niet door vanwege de bekende redenen, maar hierdoor heeft het album wel lekker kunnen rijpen en kijkt zowel band als publiek meer dan ooit uit naar wat komen gaat.

Begin september komt CTRL-ALT-DELIKT uit en hierop flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. Op het album knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn.

De boys are back, back in your town!

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer