De Gorgels (6+)

De Gorgels (6+)

naar de populaire boeken van Jochem Myjer

De Gorgels (6+)

naar de populaire boeken van Jochem Myjer

  • Zaterdag 29 maart 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 29 maart 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:00 start of event
  • (Times are subject to change)

In De Gorgels, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van cabaretier Jochem Myjer, ziet Melle midden in de nacht een vreemd wezentje met harige, puntige oren op de rand van zijn bed. Maar als hij het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Met zijn superogen gaat hij op zoek en beleeft hij de spannendste avonturen.

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is. Zulke wezentjes bestaan niet. Maar Melle weet het zeker: Gorgels bestaan echt! Met zijn superogen gaat hij op onderzoek uit en beleeft hij de spannendste avonturen. Helemaal alleen, maar dat is voor Melle geen probleem.

Met: Billy de Walle, John Buijsman, Kim van Zeben, Sven Blom, Jenell Tedjai en Lente de Vries.
Gebaseerd op: De Gorgels geschreven door Jochem Myjer, uitgegeven door Leopold, Amsterdam
Bewerking: Jos Thie
Regie: Oscar de Boer en Jos Thie
Poppen: Jogchem Jalink
Decorontwerp: Catharina Scholten
Composities: Rogier Bosman
Lichtontwerp: Marc Heinz
Illustraties boek: Rick de Haas
Producent: MORE Theater Producties
Tourneeplanning: Senf Theater

Voor welke leeftijd?

Voor welke leeftijd?

Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. Neem je toch een kind mee onder de aangegeven leeftijdsgrens, dan kunnen we je de toegang weigeren of een plek achterin of bovenin de zaal toewijzen.