De Gelaarsde Poes (8+)

De Gelaarsde Poes (8+)

Ro Theater

De Gelaarsde Poes (8+)

Ro Theater

  • Zondag 31 januari 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 31 januari 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

LET OP! Voor deze voorstelling zijn extra kaarten vrijgekomen vooraan op het derde balkon. Geschikt voor volwassen bezoekers, maar niet voor kinderen.

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

Sluwe streken en messcherpe klauwen
Velen kijken er al naar uit: de nieuwe familievoorstelling van het Ro Theater. De makers van hits als ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ komen nu met ‘De Gelaarsde Poes’. Het is een radicale en vrolijke bewerking van het oude verhaal, een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij heeft, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk.

“De Gelaarsde Poes is kersthoogtepunt. […] De vorige kerstvoorstelling ‘De Zere Neus van Bergerac’ heeft liefst zeven nominaties voor de Musical Awards, die in januari worden uitgereikt. De Gelaarsde Poes is nóg verrassender.”

★★★★★ Trouw

“Gaat dat zien. Hulde. Vijf sterren. […] Vooral qua decor is het nog beter dan wat Ro Theaterfans gewend zijn. Fenomenaal. […] Alex Klaasen steelt de show.”

★★★★★ Metro

“Hilarisch sprookje! Vanaf de eerste minuut klinkt er hard gelach in de zaal en dat zal de hele voorstelling aanhouden. […] Alex Klaasen zorgt voor tranen, zowel van het lachen als van ontroering.”

★★★★★ Telegraaf

“De Gelaarsde Poes is een feest van goede grappen, geestige toneelvondsten en hoogst aanstekelijk spelplezier van acht voortreffelijke vertolkers.”

★★★★ NRC Handelsblad

“Zeer leuke voorstelling die je niet mag missen!”

★★★★ AD Rotterdams Dagblad

“In een feestelijke mallemolen van decors, kostuums, liedjes en driedubbelrollen dendert de voorstelling tweeënhalf uur over het publiek heen.”

★★★★ Theaterkrant

“Met zijn typerende stemgeluid en zijn opvallende fysieke spel (plus sterke Michael Jacksonmoves) is Bart Rijnink helemaal in zijn spel als poezenplayer. Zijn gelaarsde poes is bepaald geen pussy, maar een echte king of pop.”

★★★★ Het Parool

tekst: Don Duyns • liedteksten: Alex Klaasen • regie: Pieter Kramer • muziek: Raymund van Santen • spel: Arjan Ederveen/Wart Kamps, Alex Klaasen, Maarten Heijmans, Dick van den Toorn, Keja Klaasje Kwestro e.a.