Davina Michelle – Heartbeat Clubtour

Davina Michelle – Heartbeat Clubtour

+ support: Numidia

Davina Michelle – Heartbeat Clubtour

+ support: Numidia

  • Zondag 28 januari 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: aanvang event
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 28 januari 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Nieuwe datum

Dit is de nieuwe datum van het optreden dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op zondag 26 november. Kaarten gekocht voor die datum blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben per mail bericht ontvangen.

Er zijn maar weinig artiesten met zo’n uniek stemgeluid, dat ze al na één noot uit duizenden herkenbaar zijn. Davina Michelle is zo’n uniek talent, dat echter meer is dan alleen ‘die stem’. Door opvallende samenwerkingen, unieke en spraakmakende optredens en vooral heel veel goede nummers, heeft ze in relatief korte tijd haar stempel op het Nederlandse muzieklandschap gedrukt en inmiddels lonkt het buitenland.

Haar carrière begon met het plaatsen van covers op haar YouTube-kanaal, waar haar uitvoering van P!NK’s What About Us viraal ging en zelfs door P!NK werd opgemerkt. Dit lanceerde haar carrière naar grote hoogten, met onder andere een Amerikaanse tour, deelname aan het tv-programma Beste Zangers, en een recordbrekende nummer 1-hit met Duurt Te Lang. Ze schrijft en produceert ook haar eigen hitsingles en bracht het succesvolle debuutalbum My own world uit.

Davina Michelle is bekend om haar indrukwekkende live optredens en werd uitgeroepen tot ‘Beste Live Act’ van Nederland. Het aantal hoogtepunten uit haar toch nog relatief jonge carrière is eigenlijk niet meer in één alinea te vangen.  Eerder verkocht ze op eigen kracht tweemaal Ahoy uit en speelde ze voorafgaand aan die show nog in een kolkende Oosterpoort. Wij zijn blij haar  opnieuw te mogen ontvangen!

Special guest: Numidia 

De Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet werd voor het eerst door het grote publiek gezien door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Daarop volgden een platencontract bij Trifecta en verschillende grote hits samen met artiesten als Ali B, Ronnie Flex en Famke Louise. In 2020 bemachtigde ze samen met rapper Boef de FunX Awards voor ‘Artist of the Year’ en ‘Best Song’ met Tout Est Bon. Naast zang is ook dans een kwaliteit; tijdens haar jeugd danste ze al op hoog niveau en tegenwoordig komt dit in haar energieke live shows ook met veel passie naar voren.