David Ramirez

David Ramirez

David Ramirez

  • Vrijdag 29 mei 2020
  • SPOT/Der Aa-theater, Akerkstraat 11
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

”You’re gonna hear my voice loud and clear” dat zegt David Ramirez. De ongekend goede indie Americana muziek en zijn prachtige teksten zijn op 29 mei met een TakeRoot presents show in het Der Aa-theater te horen!

Geïnspireerd door een album van Ryan Adams en singer-songwriters uit de jaren zestig en zeventig, met name Bob Dylan, kwam Ramirez er al snel achter dat dit ook zijn muzikale pad moest zijn.

We’re not going anywhere
Met het album We’re not going anywhere is Ramirez een andere weg ingeslagen. Hij speelt in een nieuw muzikaal veld, gebruikt out-of-the-box gitaargeluiden en retro-sounds die worden versterkt door zijn krachtige vocals en de suggestieve teksten. Hij laat hiermee iets anders horen dan we van hem gewend zijn.

Ramirez is half Mexicaans en schreef prachtige nummers over persoonlijke zaken, maar ook over de situatie van mensen die in Amerika wonen, maar niet als Amerikaan worden gezien.

Takeroot Presents

Takeroot Presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.