Daniel Norgren

Daniel Norgren

Daniel Norgren

  • Zondag 2 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De muziek van Daniel Norgren wordt gekenmerkt door verbinding. Verbinding van de artiest met de band, het publiek met de muziek en het lichaam met de ziel. De verbinding tussen Daniel Norgren en jou kan je 2 februari voelen bij ons in De Oosterpoort!

Het nieuwe album, Wooh Dang op Superpuma Records, is de eerste wereldwijde release van Norgren. Verwacht geen standaard roots muziek, want Daniel lapt alle regels van dat genre aan zijn laars. Het album is live opgenomen in een bos gelegen oude negentiende-eeuwse textielboerderij in Zuidwest-Zweden bijgestaan door Anders Grahn, Erik Berntsson en Andreas Filipsson.

Afgelopen lente en zomer gaven Daniel Norgren en de band een reeks uitverkochte shows in heel Europa, waaronder festivals als Way Out West, Into The Great Wide Open en Tønder Festival. Op zondag 2 februari laten ze ons in De Oosterpoort hun nieuwe album horen.

TakeRoot presents

TakeRoot presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

Enkel vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar