Daniel Arends

Daniel Arends

Meer van hetzelfde (deel 1) reprise

Daniel Arends

Meer van hetzelfde (deel 1) reprise

  • Donderdag 3 oktober 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Daar is hij weer lieve mensen. Met zijn cynische en politiek incorrecte grappen, quasifilosofische overpeinzingen en gespeelde nonchalance.

Je krijgt vanavond alles exact zoals je dat van hem gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Het wordt ‘Meer van hetzelfde (deel 1)’. “Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen”, jubelde NRC Handelsblad over zijn vorige voorstelling.

Maximaal 2 kaarten per persoon.

Burgers & beer

Burgers & beer

Begin je avond goed met een heerlijke burger (vlees of vega) met friet, garnering én je eerste (speciaal)biertje. Bestel direct samen met je kaarten (€ 14,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie en ijs

Warme brownie en ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie en ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.