Dance Company Nanine Linning

Dance Company Nanine Linning

Endless song of silence

Dance Company Nanine Linning

Endless song of silence

  • Maandag 7 oktober 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“De vormgeving is oogstrelend. (…) De wisselwerking tussen video en dansers ziet er fabuleus uit.” NRC Handelsblad kwam woorden te kort om de diepontroerende publiekslieveling van Nanine Linning uit 2009 te typeren.

Inleiding om 19:15 uur

Inleiding om 19:15 uur

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19:15 uur. Deuren gaan om 19:00 uur open. Kaarten à € 2,75 kunt u meebestellen bij uw bestelling of apart bestellen wanneer u al kaarten heeft.

“De vormgeving is oogstrelend. (…) De wisselwerking tussen video en dansers ziet er fabuleus uit.”

NRC Handelsblad

Liefde en afscheid

Linning breidt Endless Song of Silence, een intiem duet over liefde en hoop, uit tot een nieuwe avondvullende voorstelling voor tien dansers. Gorecki’s aangrijpende Derde symfonie in combinatie met filmprojecties en live-videobeelden vormen het decor voor de heftige strijd die met de liefde gepaard gaat en het afscheid dat daarop volgt.

Symbolische loopband

Centraal in de choreografie staat een loopband, die Linning gebruikt als symbool voor het wegtikken van de tijd. Linning, befaamd om haar multimediale producties, werkt dit keer samen met de beroemde Russische modeontwerper Irina Shaposhnikova en multimedia-kunstenaar Roger Muskee.