Chef’Special

Chef’Special

Chef’Special

  • Donderdag 28 september 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Chef’Special viert dit jaar hun 15 jarig bestaan. De vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, viert dit o.a. in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam en om deze mijlpaal met zoveel mogelijk mensen te kunnen vieren voegt de band hier een aantal shows aan toe, waaronder bij ons in De Oosterpoort! De band blikt terug op vijftien jaar door Europa, Amerika en de rest van de wereld toeren, het ontstane broederschap en natuurlijk al hun muziek. Denk hierbij aan hits als ‘In Your Arms’, ‘Amigo’ en ‘Afraid Of The Dark’. Om dit jubileumjaar nog meer kleur te geven verscheen onlangs een gelimiteerde heruitgave van de vier studio albums op vinyl.

De band begon met spelen op surfcamps in Europa en groeide uit tot headliner op de grootste binnen- en buitenlandse festivals. Na hun seizoen als vaste huisband bij tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ brak Chef’Special in 2014 door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze meerdere gouden- en platina platen voor onder andere de albums ‘Passing Through’ en ‘Amigo’. De Haarlemse band gaf in Nederland uitverkochte concerten in Ziggo Dome, AFAS Live en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop. Het buitenlandse succes van de band volgde met hun Europese en Amerikaanse tours met onder andere Twenty One Pilots en festivals als Sziget, Colors of Ostrava en SanSan Festival.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer