Cameretten Festival 2019

Cameretten Festival 2019

Finalistentournee

Cameretten Festival 2019

Finalistentournee

  • Zondag 19 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 54e editie.

In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Ruim vijftig jaar verder en Cameretten Festival is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Laat je verrassen door de topcabaretiers van de toekomst!

In het voorjaar van 2020 toeren de drie finalisten Remy Evers, Henk Overdijk en Tobi Kooiman van Cameretten 2019 met hun voorstelling door Nederland. Aan die tour worden nu vier poppodia toegevoegd. De finalisten van Cameretten 2019 zullen op 19 april te zien zijn in De Oosterpoort.

Gewoon Remy
Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Ik was erbij
Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Tijdens zijn voorstelling Ik was erbij onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists en vlijmscherpe anekdotes probeert hij van Henk een bijzondere en unieke naam te maken.

Logisch
Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma Logisch verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.

Indo taste (Streetfood)

Indo taste (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Indonesisch streetfood (vlees of vega) met rendang, sambal goreng telor (ei in sambal), babi ketjap of een vegetarische plank met tempeh ketjap, gado gado, witte rijst en emping. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.