Boy & Bear

Boy & Bear

Boy & Bear

  • Vrijdag 26 januari 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Australische sensatie Boy & Bear, bewijst met hun gloednieuwe zelfgetitelde studioalbum ‘Boy & Bear’ opnieuw waarom ze één van de meest geprezen indiebands van Australië zijn. Het is het vijfde werk in hun tienjarige bestaan waarop ze je meenemen op een betoverende muzikale reis, gevuld met meeslepende harmonieën en pakkende gitaarriffs. Moeiteloos combineert de band indie, folk en rock tot een eigen, unieke sound.

Naast hun indrukwekkende albums staan ze bekend om hun adembenemende liveoptredens, waarmee ze, naast jaarlijks tienduizenden fans in Australië, inmiddels ook de rest van de wereld hebben veroverd. Dichterbij huis waren het bijvoorbeeld optredens op Lowlands, Pukkelpop en ‘ons eigen’  Noorderzon waar nog altijd over gesproken wordt en dat verwachten we dan ook van het concert dat ze 26 januari in De Oosterpoort geven. Kom langs, laat je onderdompelen in de betoverende klanken van Boy & Bear en maak deel uit van hun muzikale wereld!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert. We serveren hier klassiek gerechten op eigentijdse wijze, naar keuze een drie- of viergangen diner.

Bekijk menu en reserveer