Bonte Hond

Bonte Hond

Aaipet (2,5+)

Bonte Hond

Aaipet (2,5+)

  • Woensdag 21 oktober 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 21 oktober 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

“Voorstelling die je gezien moet hebben.” (Theaterkrant *****)
In ‘AaiPet’ beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. ‘AaiPet’ is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. “Een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben.”  (Theaterkrant *****)

Toffe Kastanjes
Je vervelen tijdens de herfstvakantie? Nergens voor nodig! Tijdens Toffe Kastanjes zijn er superspannende en/of voorstellingen te zien in de Stadsschouwburg en het Grand Theatre. En natuurlijk organiseren we allerlei leuke activiteiten rondom de voorstellingen. Kom je ook?

Toffe Kastanjes Je vervelen tijdens de herfstvakantie? Nergens voor nodig! Tijdens Toffe Kastanjes zijn er superspannende en/of voorstellingen te zien in de Stadsschouwburg en het Grand Theatre. En natuurlijk organiseren we allerlei leuke activiteiten rondom de voorstellingen. Kom je ook?

> Alle voorstellingen

TOF! Verander zelf in een levende iPad
Na afloop kun je onder begeleiding van acteurs uit de voorstelling zelf veranderen in een levende iPad. Kinderen en ouders kunnen elkaar besturen en programmeren en zo een ideale vriend, het perfecte kind of de volmaakte ouder creëren. De ouders geven we een aantal extra volumeknoppen mee, waarmee ze de kinderen ook thuis harder of zachter kunnen zetten.

“René Geerlings heeft het gefikst om een heuse iPad-voorstelling te maken in de vorm van klassiek variété. De speciale iPad-regie van Bram de Goeij werpt zijn vruchten af, alsook het alerte spel van de muzikale mannen met plagerige rolverdeling”

★★★★ De Volkskrant

“Dionisio Matias en Michiel Blankwaardt vormen een prachtig duo in de stijl van Laurel en Hardy: perfect op elkaar ingespeeld, snel, stoer, lief, plagerig en met oog voor de kleintjes en de groten. Zij maken van AaiPet een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben.”

★★★★★ Theaterkrant

“De beweeglijke acteurs Michiel Blankwaardt en Dionisio Matias goochelen virtuoos met wat echt is en illusie, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Daarbij is hun mimiek verbluffend, en met hun aan slapstick grenzende dansjes en achtervolgingen pakken ze zowel kinderen als ouder moeiteloos in.”

★★★★ Het Parool

Regie: René Geerlings ∙ iPad Regie: Bram de Goeij ∙ Spel: Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt ∙ Muziek: Wim Conradi