Blof + support: Ed Struijlaart solo

Blof + support: Ed Struijlaart solo

Clubshow

Blof + support: Ed Struijlaart solo

Clubshow

  • Dinsdag 25 november 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 25 november 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Dat BLØF er na ruim twintig jaar nog steeds toe doet blijkt wel uit de titel van hun recente album: ‘In het Midden Van Alles’. Aan energie ook geen gebrek: naast de geplande theatertour komen ze ook naar De Oosterpoort met een clubshow. BLØF komt met nieuw materiaal maar er komen natuurlijk ook grootse hits van de band voorbij.

Het nieuwe album werd geproduceerd door JB Meijers – die eerder werkte met Acda en De Munnik, De Dijk, Frank Boeijen en Carice van Houten – en valt op door het diepe, warme geluid. In Het Midden Van Alles is volgens Peter Slager (bassist) urgenter dan ooit. “We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Het is nog steeds zo ontzettend leuk. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

Support: Ed Struijlaart
Tot 2010 was Ed Struijlaart frontman van de Haagse band Stud Muffins. Op een gegeven moment ging Ed solo en met een groot succes! Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’ en hij werd genomineerd voor een 3FM award. Later stond hij met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en ging daarna op tournee met Bløf. In oktober 2014 brengt Ed zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ uit,  waarmee hij heeft samengewerkt met Peter Slager (Bløf), Christon Kloosterboer (Rigby) en Carey Willetts (Athlete).

Interview Dagblad van het Noorden (Stefan Raadgever)

”Dit is de uitgesproken rockplaat die we voor ogen hadden” (Lees het volledige interview)

 

”In Het Midden Van Alles’ is een typisch Bløf-album, daar kunnen we kort over zijn.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★ Albumrecensie ‘In Het Midden Van Alles’ Maxazine (Norman van den Wildenberg)

“Waar de voorgaande plaat Alles Blijft Anders vooral een stilistische opsomming was van het Bløf-geluid, worden op In Het Midden Van Alles weer grenzen opgezocht. (…) Dat levert een aantal van de meest avontuurlijke Bløf-producties ooit op.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie ‘In Het Midden Van Alles’ Nu.nl (Pierre Oitmann)

“Want eerst valt die volle, moderne sound op. (…) Gelukkig blijven het binnen die progressieve omlijstingen doorgaans échte BLØF-songs.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie ‘In Het Midden Van Alles’ (De Telegraaf)