Bert Visscher

Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe (Reprise)

Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe (Reprise)

  • Donderdag 23 april 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“Onbetaalbaar geestig”, jubelde het AD in een vijfsterrenrecensie. Bert Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde puinhoop. Nu dreigt er opnieuw chaos als zigeunerfamilie Tokko Pepetto haar woonwagens wil neerzetten op de plek waar een strijkijzerhandel windmolens wil bouwen. Visscher stort zich er weer vol in.

“Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleedpartijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.”
Algemeen Dagblad ★★★★★

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden

Bert Visscher is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal horen via een draadloze koptelefoon. Wanneer je gebruik wilt maken van deze voorziening kunt u contact opnemen met de kassa: 050 368 0 368. (Er is maximaal plaats voor 2 hulphonden.)

Italiaanse Cacciatore

Italiaanse Cacciatore

Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke Cacciatore met brood – kip of vega – roseval aardappelen in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten (€ 13,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.