Bert Hadders&Harry Niehof – Nou doe weer

Bert Hadders&Harry Niehof – Nou doe weer

Support: Swinder

Bert Hadders&Harry Niehof – Nou doe weer

Support: Swinder

  • Zaterdag 2 november 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 2 november 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen

Het begint in kroegen en clubs, met spelen, spelen en spelen. Dit is het verhaal van Bert Hadders, dit is het verhaal van Harry Niehof. Wat ze in dit programma bij elkaar brengt, is het Gronings, het dialect waarin ze allebei hun teksten schrijven. Rauw en rond tegelijk, mooi om in te zingen.

In ‘Nou doe weer’ sparren ze met elkaar, bijgestaan door topmuzikanten Wyno Bruinsma, Herman Grimme, Johan Viswat en Marcel Wolthof.

Support: Swinder
Swinder is het Groningstalige geestes- dan wel zorgenkind van singer-song writer Bas Schröder. Zwalkend tussen melancholieke popliedjes en up-tempo Folk-rock maakt hij sinds de nazomer van 2012 de Groninger kroegen onveilig, vaak begeleid door drummer, bassist en toetsenist. De eerste single ‘Noar Stad’ gooit hoge ogen op diverse regionale radiozenders, binnen maar ook buiten het dialectcircuit. Onlangs nog de support bij Rowwen Heze, maar nu komt Bas Schröder een soloshow geven!

‘Country, folk en blues klonterden samen, zonder dat de mannen hun achtergrond in de rock-’n-roll verloochenden. Dat enkele liedjes in deze bezetting een ultieme uitvoering vinden, is de grootste winst van En nou doe weer.’ Lees hier de volledige recensie.

★★★★ Dagblad van het Noordendoor
Peter van der Heide