Berget Lewis

Berget Lewis

WE ARE ONE / Celebrate Tina

Berget Lewis

WE ARE ONE / Celebrate Tina

  • Vrijdag 29 maart 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Zangeres Berget Lewis komt met een uniek theaterconcert waarin zij zowel eigen nummers als covers van haar inspiratiebron Tina Turner zal spelen.

WE ARE ONE
Na bijna 10 jaar brengt Berget Lewis eindelijk weer eigen muziek uit. Berget heeft tijdens de pandemie genoeg tijd gehad om het een en ander van zich af te schrijven. Daar is het album prachtige album WE ARE ONE uit voortgekomen. WE ARE ONE gaat over de toestand in de wereld, de liefde,  maar ook hoe Berget in haar kracht is komen te staan. Zij heeft zich voornamelijk laten inspireren door haar grote idool en powervrouw Tina Turner!

CELEBRATE TINA
Die avond zal Berget met haar liveband een aantal van haar nieuwe liedjes ten gehore brengen in combinatie met de tijdloze liedjes van Tina Turner, als ode aan the Queen of Rock! Het wordt een absolute ‘feel good’ avond!

Ik was een kind van de jaren tachtig, en genoot iedere dag van de muziek kanalen zoals MTV, Music box en het programma “Countdown”. Deze stonden de hele dag thuis aan en ik droomde zoals veel meisjes van een carrière als zangeres. Het levensverhaal van Tina Turner inspireerde mijn muzikale keuzes van Soul naar Rock en dan naar Pop, dit heeft mij geïnspireerd tot deze muzikale ode. – Berget Lewis

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer