Ben L’Oncle Soul

Ben L’Oncle Soul

Ben L’Oncle Soul

  • Zaterdag 4 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Franse soulzanger Ben L’Oncle Soul werd groot dankzij soulvolle (en dansbare) covers van bijvoorbeeld Seven Nation Army (The White Stripes), maar zijn debuutalbum dat meer dan tien jaar geleden verscheen bewees al meteen dat zijn eigen werk hier niet voor onderdoet. Motown is wat je overduidelijk terug hoort en op laatste wapenfeit ‘Addicted To You’ (2020) verlegt Ben de grenzen tussen R’n’B en hiphop met een jazztendens, flinke vleug pop en echo’s van soul en reggae. Een plaat waarin je de weerspiegeling van de muziek waarmee hij opgroeide terug hoort; van Method Man tot Lauren Hill via de Wu Tang Clan naar Robert Glasper’s jazz en de R’n’B  van de jaren 90: Usher, TLC, Maxwell en Aaliyah.

Honderden zalen wist hij inmiddels met zijn gouden stem te bedwelmen, wij kijken er naar uit hem in de Grote Zaal van de Oosterpoort te mogen horen!

Vrij sta- en zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer