Avery*Sunshine

Avery*Sunshine

Avery*Sunshine

  • Vrijdag 15 november 2019
  • SPOT/Lutherse Kerk, Haddingestraat 23
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Voor sommige mensen is het meteen duidelijk wat hun roeping in het leven is, zo ook voor Avery*Sunshine. Mensen samenbrengen met meeslepende optredens, openhartigheid, humor en optimistische nummers is wat deze soul/R&B zangeres als geen ander kan. Vrijdag 15 november staat Avery*Sunshine met een intiem concert in de Lutherse Kerk!

Jazz and Beyond

Jazz and Beyond

Bekijk hier het gehele jazz-aanbod van dit seizoen.

Sprankelende liveshows

Haar sprankelende liveshows zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo ontving ze volle lof van onder andere Aretha Franklin. “I love Avery*Sunshine!”, aldus de The Queen of Soul. Samen met haar echtgenoot en gitarist Dane “Big Dane” Johnson, tourde ze onder andere samen met Anthony Hamilton, KEM, Will Downing, Gregory Porter, DJ Jazzy Jeff, Babyface and Roy Ayers to B.B. King, Michael Bublé and Jennifer Holliday.

Soulvolle grooves

Ook al touren ze de hele wereld over, Avery*Sunshine en Dane blijven nieuwe muziek maken. Op haar derde en tevens nieuwste album Twenty Sixty Four laat Avery*Sunshine soulvolle grooves, sublieme ballads, prachtige orkestraties en nummers horen met een herkenbare boodschap. En dat alles uitgevoerd met een uiterst soulvolle stem.

Muzikale visie

Avery*Sunshine omschrijft zichzelf als een kruising tussen Oprah Winfrey en Bette Midler. In een genre dat overspoeld wordt met artiesten, heeft Avery*Sunshine een weg voor zichzelf gesmeed door trouw te blijven aan haar muzikale visie. Avery*Sunshine wil met haar muziek altijd iedereen kracht geven en aanmoedigen. Ze wil haar publiek diep van binnen raken om vervolgens iedereen te laten schitteren als nooit te voren.

Enkel geplaceerde zitplaatsen beschikbaar