Ashton Brothers

Ashton Brothers

Enfants Terribles

Ashton Brothers

Enfants Terribles

  • Vrijdag 6 mei 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 6 mei 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Die smolten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre Facebook-vriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Hoe? Door ze mee te nemen naar de splinternieuwe show van de Ashton Brothers natuurlijk! Zeker weten dat ook bij hen “de mond open valt van verbazing en tot aan het slotapplaus niet meer dicht gaat”, zoals de Volkskrant bij de vorige show overkwam.

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

“Sensatie tussen lach en huivering.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

“in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren, slapstick, muziek met hindernissen, mimiek, zinsbegoocheling, tovenarij, illusie, clownerie, trapezenummers en cabareteske nummers die soms lief maar meestal leed laten zien. Het is de mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen.”

★★★★ Theaterkrant

“Ashton Brothers wonder van parodistische inventiviteit.”

★★★★ NRC Handelsblad

met: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde