Alleen maar lieve jongens (8+)

Alleen maar lieve jongens (8+)

HNTJong

Alleen maar lieve jongens (8+)

HNTJong

  • Woensdag 19 februari 2025
  • SPOT/De Machinefabriek, Bloemstraat 38
  • 14:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 19 februari 2025
  • SPOT/De Machinefabriek, Bloemstraat 38
  • 14:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop start 4 juni om 12:00 uur

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start dinsdag 4 juni om 12:00 uur voor members en donderdag 6 juni om 12:00 uur voor iedereen.

Nog geen member? > Word dan SPOT Member

Alleen maar lieve jongens is een fantasierijke voorstelling vol stoere jongens en zachte mannelijkheid. Hoe hoor je je eigenlijk te gedragen als jongen? In deze muzikale wereld gaat Zeno samen met zijn vaders op zoek naar een moeder. Allerlei moederfiguren, vaders en zoons passeren vol humor de revue. 

Fantasiewereld op het keukenblok 

Zeno is druk, hij maakt van alles stuk en praat te hard. Zegt de juf. Die zegt dat hij een voorbeeld moet nemen aan de meisjes. Zeno snapt er niks van – misschien komt het wel doordat er bij hem thuis geen meisjes zijn. Hij heeft niet eens een moeder, gewoon twee vaders. Thuis aan de keukentafel wijst Zeno een van zijn vaders aan als moeder. Zijn vaders hebben aan één blik en de strijd barst los. Ze springen op het keukenblok en storten zich in de fantasiewereld van Zeno. In een zoektocht naar een moederfiguur passeren allerlei soorten moeders, vaders en zonen de revue. Langzaam komt Zeno erachter dat elk gezin anders is en dat er wel honderden soorten jongens zijn.

Regie: Loek de Bakker  / Tekst: Casper Vandeputte / Spel: Piet Kooij + 2 andere acteurs / Muziek: Hans Vermunt en Guy Corneille / Decor: Janne Sterke / Licht: Tim van ’t Hof

Voor welke leeftijd?

Voor welke leeftijd?

Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. Neem je toch een kind mee onder de aangegeven leeftijdsgrens, dan kunnen we je de toegang weigeren of een plek achterin of bovenin de zaal toewijzen.