Ali B

Ali B

Je suis Ali

Ali B

Je suis Ali

  • Zaterdag 26 maart 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 26 maart 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op televisie. Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden. Iedereen lijkt precies te weten wie Ali is en wat hij zou moeten doen. Wat heeft hij daar over te zeggen? Gaat hij om zijn moeder roepen, schuimbekkend fatwa’s uitspreken, zijn critici aan gort rappen of iedereen met humor te lijf? In ‘Je suis Ali’ wordt het allemaal duidelijk. Winnaar Neerlands Hoop 2012.

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

“dat hij in zijn opzet slaagt, maakt van Je suis Ali een ijzersterke voorstelling: geestig, lyrisch, geëngageerd. Opnieuw.”

★★★★ NRC

“heb maar eens een mening, als iedereen aan je trekt. Ali B vertelt erover met humor, bravoure en een natuurlijk stand-uptalent.”

★★★ de Volkskrant

“Hij maakt zijn multiculturele voortrekkersrol, die The Economist hem toedichtte, volledig waar. Niet door stelling te nemen, maar juist door daarvan af te zien.”

★★★ Parool

“En opnieuw bewijst hij dat het verhalen vertellen hem in de genen zit. Het publiek hangt aan zijn lippen”

Telegraaf

regie: Titus Tiel Groenestege