Alexander Gavrylyuk (piano)

Alexander Gavrylyuk (piano)

Jonge meesterpianist

Alexander Gavrylyuk (piano)

Jonge meesterpianist

  • Maandag 31 oktober 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 31 oktober 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Jonge meesterpianist
Zijn moeder dacht dat hij te lui was om concertpianist te worden, maar ook moeders hebben weleens ongelijk. Want zelden maakte een jonge pianist zo’n verpletterende indruk als Alexander Gavrylyuk (1984) in 2009, toen hij debuteerde in de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw. NRC Handelsblad noemde hem “al jong een meesterpianist”, Trouw sprak over “de ontdekking van het jaar”. Opus Klassiek verwoordde treffend wat hem zo bijzonder maakt: “Gavrylyuk is niet alleen een uitzonderlijk pianotalent, maar ook een kunstenaar die volkomen één wordt met de muziek en dat op een ontroerende manier zichtbaar weet te maken.” Tijdens zijn concert in De Oosterpoort speelt hij onder andere delen uit Rachmaninovs kleurrijke en technisch veeleisende ‘Etudes Tableaux’.

Inleiding om 19:00

Inleiding om 19:00

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 2,50 kunt u meebestellen bij uw bestelling van de voorstelling of bestellen via deze link. De inleiding maakt vanaf dit seizoen deel uit van De Arts Academy.

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).

 

Bekijk hier alvast het programmaboekje.

Bach-Busoni: Toccata en fuga in d Haydn: Sonate in b nr. 47, XVI:32 Chopin: Fantasie in f op. 49 Chopin: Polonaise op. 53 in A Prokofjev: Sonate nr. 3 Rachmaninov: Etudes Tableaux op. 39 (deel 1, 2, 5, 7, 9) Balakirev: Islamey