Alex Ploeg

Alex Ploeg

EGO

Alex Ploeg

EGO

  • Donderdag 1 december 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant Muze open
  • 20.15 uur: Aanvang voorstelling
  • 22.00 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Volkskrant riep Alex Ploeg uit tot hét comedytalent van 2018, NRC Handelsblad tipte hem als een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn viersterrendebuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. O ja, tussendoor bedacht en speelde hij in het satirische sketchprogramma Klikbeet.

Genoeg om een opgeblazen ego van te krijgen en naast je schoenen te gaan lopen. In zijn nieuwe theaterprogramma knalt Alex harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes de zaal in. Over het EGO in al zijn vormen, de strijd aangaan met jezelf en het onzekere voor het zekere nemen. Alex Ploeg fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

“Met ‘EGO’ bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker.”
– Trouw ★★★★

“Je lacht je de ballen uit je broek, om maar even binnen de thematiek van zijn voorstelling te blijven. Ploeg beschikt over een innemende persoonlijkheid, speelt met overtuigingskracht en bouwt zijn voorstelling op in een fijne energie met herkenbare onderwerpen.”
– De Telegraaf ★★★★

“Ploeg krijgt een zaal anderhalf uur aan het lachen en kan ondertussen een geweldig potje gitaarspelen.”
– NRC Handelsblad ★★★

Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert of de voorstelling waarvoor je naar De Oosterpoort bent gekomen. We serveren hier naar keuze een drie,- of viergangen diner met klassieke gerechten op eigentijdse wijze gepresenteerd.

Bekijk menu en reserveer