40UP Big Bang

40UP Big Bang

40UP Big Bang

  • Zaterdag 30 december 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 30 december 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Editie #10!

40UP komt voor de tiende keer terug naar Groningen én wel met een hele bijzondere editie! Samen met 40UP gaan we op zaterdag 30 december alvast het nieuwe jaar inluiden met een XL-versie van de succesvolle dansavond…. 40UP Big Bang! Ook tijdens de tiende editie zal de Grote Zaal van De Oosterpoort worden omgebouwd tot een heuse disco met bar.

Extra informatie

Extra informatie

Let op: 40UP stond gepland op 25 november maar is verplaatst naar 30 december.

40UP Big Bang

Groningen is een prachtige stad vol feest en plezier. Toch is het niet voor alle leeftijdscategorieën altijd makkelijk om een leuk evenement te vinden. 40UP brengt daar verandering in! Dit is namelijk een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan.

Het muzikale recept van 40UP is simpel: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: Relight je vuur alsof het 1999 is, Shake Your Body en voel je een Dancing Queen of Daddy Cool, dans niet stiekem maar in de Street, op je Roof Garden, in Wonderland, of bij je Dashboardlight.

Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area, dus heb je zin in een feestje?! Trek je stoute schoenen aan en laat je beste dansmoves zien of ga lekker loungen met een drankje!

Tweede zaal

Tijdens de Big Bang editie zullen maarliefst twee zalen open zijn! In de tweede zaal zullen DJ’s Arnold en John een mix draaien van funk, lounge, jazzbeat en house. De heren zijn onder meer bekend als DJ’s van ‘Superstijl’ en werken beide in de Groningse platenzaak ‘De Jongens Van Hemmes’. Daarnaast was Arnold jarenlang de resident van club ‘The Palace’ (Gelkingestraat).

Klinkt dit als iets voor jou? Wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje voor dit toffe dansfeest!

Let op: vrije dansplaatsen

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and  ticketmaster.nl