40UP

40UP

40UP

  • Zaterdag 30 september 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De gezelligste dansavond van Groningen voor 40-plussers is na de zomervakantie natuurlijk gewoon weer terug in De Oosterpoort! Want waar dansen we liever op al die lekkere muziek van de afgelopen 40 jaar dan op de gezelligste dansvloer van het Noorden? Zet zaterdag 30 september maar alvast met dikke sierlijke letters in de dansagenda want dan gaan we weer lekker los!

De kenners weten het inmiddels: dit is dé avond om weer even zorgeloos uit je dak te gaan en tijdens dit feest der herkenning hoor je niet alleen de fijnste hits door de speakers, je ziet ondertussen ook het legendarische cliparchief van 40UP op grote schermen voorbij komen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je leeftijdsgenoten optrommelen en kaartjes te scoren, dan zorgen wij voor de rest! 😉

Let’s dance again, Groningen, de dansvloer is van jullie!

Oh ja, behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor! Samen maken we er weer een knallend feestje van.

Good Vibrations
Ook in de foyer kunnen de voeten weer van de dansvloer want de foyer in de Oosterpoort is een fantastische plek voor een extra feestje! Afgelopen keer was erg leuk met Superstijl maar voor onze komende avond in september gaan we iets anders doen. Het heet Good Vibrations en tijdens dit concept staan de hits uit de jaren ’60 en ’70 centraal!

Onze helaas dit jaar overleden bedenker Harry de Winter draaide die oudere hits vaak en veel. Zelf was hij de leeftijd van 70 al gepasseerd en hoe langer 40UP bestond, des te groter het leeftijdsverschil werd tussen hem en ons publiek.

We hadden daarom speciaal voor hem en de fans van de muziek die hij draaide een nieuwe avond bedacht met de toepasselijke Beach Boys naam ‘Good Vibrations’. Als eerbetoon aan hem en op verzoek van vele fans die in de reguliere 40UP programma de oudere nummers toch zijn gaan missen introduceren we dus voor het eerst op 30 september Good Vibrations in de Oosterpoort.

Rock ’n Roll, disco, soul, flower power… Was het een hit in de 60ies of 70ies dan heb je grote kans dat het voorbij komt!

We pickin’ up Good Vibrations, jij ook? Tot dan!’

'Omdat met elkaar dansen natuurlijk gezelliger is dan alleen, hebben we dit keer ook speciale groepstickets in het leven geroepen. Je koopt ze per 4 en zijn beperkt beschikbaar tegen een voordeliger tarief!