40UP

40UP

40UP

  • Vrijdag 9 juni 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20.00 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

40UP komt vrijdag 9 juni terug naar De Oosterpoort en luidt samen met Superstijl alvast de zomer in! De meeste dansvrienden uit Groningen en omgeving weten het allang: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers waar je niet alleen de tofste hits van de afgelopen decennia door de speakers hoort, maar ook nog eens de originele videoclips ziet op de grote schermen!

Dit is de uitgelezen kans om samen met leeftijdsgenoten zorgeloos los te gaan en de voeten van de dansvloer te gooien tijdens dit grote feest der herkenning. Geniet van deze unieke avond in beeld en geluid en de 40UP DJ’s verwelkomen jullie graag op de gezelligste dansvloer van Groningen en wijde omgeving.

We pakken vrijdag 9 juni extra groot uit want naast het welbekende 40UP concept in de grote zaal, vullen we ook de foyer met muziek! Daar staan de mannen van Superstijl voor jullie klaar en bepaal jíj wat de DJ’s draaien. Pop, house, guilty pleasures… Jij stemt op de stijl die je graag wil horen.

Dit belooft een groot feest te worden want Groningen en 40UP is a match made in heaven! Haal je kaartjes nu online en tot 9 juni allemaal!

PS: als je iets jonger dan 40 bent is het natuurlijk geen probleem, dat zien we gewoon door de vingers! 😉

PS2: we beginnen deze avond een uurtje eerder dan jullie gewend zijn van ons en vieren feest van 20:00 tot 02:00.

PS3: we hebben naast Early Bird Tickets nu ook Groepstickets in de shop, samen dansen voor een scherpere prijs is natuurlijk supernice!

'Omdat met elkaar dansen natuurlijk gezelliger is dan alleen, hebben we dit keer ook speciale groepstickets in het leven geroepen. Je koopt ze per 4 en zijn beperkt beschikbaar tegen een voordeliger tarief!
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer