3FM Serious Talent Presents:

3FM Serious Talent Presents:

HAEVN - The Brahms - Son Mieux

3FM Serious Talent Presents:

HAEVN - The Brahms - Son Mieux

  • Vrijdag 15 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 15 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

Extra informatie

Extra informatie

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and www.ticketmaster.nl

 

HAEVN
HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmmuziek componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen resulteerde in het indringende nummer ‘Where the heart is’. Hun eerste samenwerking werd al snel opgemerkt door Volvo die het nummer gebruikte onder een van hun reclames. Na de release van de commercial begon het nummer de Shazam charts te beklimmen in verschillende Europese landen. Snel na de release van de Volvo reclame werd de band benaderd door een ander automerk. Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame van BMW. Een vliegende start voor een jonge band. HAEVN is momenteel aan het werk aan hun debuut EP.

The Brahms
In het jaar voor de release van hun eerste EP ‘Meraki’ speelden The Brahms al in de grootste zalen van Nederland. Zo deden ze de aftershow bij The Kooks in de Heineken Music Hall, waren ze al de support act bij OK Go in de grote zaal van Paradiso en waren ze ook de supportshow voor I Heart Sharks, Fear Of Men en We Were Promised Jetpacks. The Brahms combineren hun vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen.

Website The Brahms

Son Mieux
Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten). Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem.

Website Son Mieux

‘Haevn slaagt er in om een dromerig optreden neer te zetten boordevol wondermooie melancholie.’

Lees hier het volledige concertverslag

Concertverslag Heavn concertnews.be (Niels Bruwier)

”De erkenning van de buitenwereld pusht ons steeds de volgende stap te zetten. Tegelijkertijd willen we met de muziek dicht bij onszelf blijven en ons eigen plan trekken.”

Lees hier het volledige artikel

OOR (over HEAVN)

”Geef het viertal uit Utrecht de bal en ze gaan recht op hun doel af, om de bal met achteloos gemak langs de keeper te peren.

Lees hier het volledige artikel

OOR (over The Brahms)

”Sinds de jongens zijn afgestudeerd gaan ze als een speer. Als de tijd rijp is, wil het gezelschap graag naar het buitenland.”

Lees hier het volledige artikel

Soundz (over The Brahms)

3FM Serious Talent Presents: HAEVN – The Brahms – Son Mieux

HAEVN

HAEVN is a collaboration between producer/songwriter Marijn van der Meer and composer/producer of film music Jorrit Kleijnen. This unique combination of cinematic melodies and warm vocals resulted in the intense song ‘Where the heart is’. The next successful song ‘Finding out more’ was used in a BMW commercial. A flying start for a young band.

The Brahms

In the year prior to the release of their first EP ‘Meraki’, The Brahms already performed in the biggest venues in the Netherlands. They for example did the after show of The Kooks in the Heineken Music Hall. The Brahms combine their cheerful, summery indie pop with melodic textures and energetic outbursts.

Son Mieux

Son Mieux picks you up and takes you with him on a trip through his world. Joy, fun, pain, fears and maybe a strayed love story. Son Mieux writes his songs in the dead of night and that is why his music sounds both intimate and exuberant.